עוגת גבינה ופירות יער
מצרכים
בסיס
250 גרם ביסקוויטים טחונים
100 גרם חמאה מומסת לא רותחת
מלית גבינה
500 גרם גבינה לבנה 5%
250 גרם גבינת שמנת 30% או פחות אחוזי
שמן אבל זו חייבת להיות גבינת שמנת
150 גרם סוכר (3/4 כוס)
קליפת לימון מגוררת דק מלימון אחד
3 ביצים גודל L
רצוי בטמפרטורת החדר
2 כפות קורנפלור
מלית פירות יער
200 גרם פירות יער קפואים (לא צריך
להפשיר)
3 כפות סוכר
אופן הכנה
מלית גבינה
לערבב
עם מטרפה גבינות וסוכר. להוסיף קליפת לימון, ביצים וקורנפלור. לערבב עם מטרפה לקבלת תערובת חלקה . להעביר
לתבנית עם בסיס הביסקוויטים וליישר.
מלית פירות יער
במעבד מזון לטחון יחד פירות יער וסוכר לתערובת אחידה. בעזרת
כף להניח את תערובת הפירות הטחונים בנקודות שונות על גבי מלית הגבינה. לקחת
קיסם ולהעביר בין הנקודות ליצירת דוגמה של שייש. להכניס את העוגה לתנור ולאפות במשך כ-
40 דקות לייצוב המלית. לצנן את העוגה ולהעביר למקרר למשך ארבע שעות לפחות לפני
החיתוך. ניתן לשמור על העוגה עד ארבעה ימים במקרר