סלט ביצים ובצל ירוק

סלט ביצים ובצל ירוק

אני אוהבת למרוח סלט ביצים בתוך סנדוויץ' מלחמנייה תוצרת בית זה מעולה ממש!
חשוב להשתמש במיונז וחרדל איכותיים כי זה מאוד משפיע על טעם הסלט ומאוד חשוב לבשל את הביצים כמו שצריך כי בישול יתר הופך את החלמון לפירורי מידי ולא טעים.
אם לא מצאתם בצל ירוק טרי ורענן אפשר להשתמש בעירית. כך יצא לכם סלט יותר מעודן.
סלט ביצים ובצל ירוק

מצרכים

6 ביצים גודל L

חצי צרור בצל ירוק שטוף היטב וחתוך דק (משתמשים רק בגבעולים הירוקים)

3 כפות מיונז איכותי

1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים או חלק לפי טעמכם

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

אופן הכנה

  • לבשל ביצים (אני מודדת 7 דקות מרגע רתיחת המים ועוד טיפ קטן כדאי להוסיף חצי כפית מלח למים זה עוזר לקילוף הקליפה בלי יותר מידי בעיות)
  • לאחר הבישול לשפוך הרבה מים קרים על הביצים על מנת שיתקררו היטב
  • לקלף את הקליפה  ולגרר את הביצים במגרדת עבה לקערה בינונית
  • להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב.
  • להעביר לקופסה ולאחסן במקרר עד שלושה ימים. שימו לב מדובר בביצים וללא תוספות של חומרים משמירים ולכן לא יותר משלושה ימים
סלט ביצים ובצל ירוק