עוגיות שוקולד צ'יפס שוקו קוקוס

 עוגיות שוקולד צ'יפס שוקו קוקוס

עוגיות שוקולד צ'יפס שוקו קוקוס

עוגיות שהילדים שלי מאוד אוהבים. העוגיות עם קקאו, קוקוס והמון שוקולד צ'יפס. חשוב להקפיד על זמני האפייה כדי שיצאו עוגיות רכות וטעימות. עוגיות ילדות, להורים שלי היו חברות אמריקאיות שהתארחו אצלנו בבית כל פעם שבאו לביקור בארץ הן פינקו אותנו במבחר מתכונים אמריקאים כמו פופ קורן מתוק ברוטב חמאת בוטנים, וופל (עם שנאי בגודל עצום שעשה רעש של מפעל) וכמובן עוגיות שוקולד צ'יפס.
המתכון של ג'נט וורנט היקרות והאהובות
.

עוגיות שוקולד צ'יפס שוקו קוקוס

מצרכים

60 עוגיות

200 גרם חמאה רכה
150 גרם סוכר חום (3/4 כוס)
100 גרם סוכר לבן (1/2 כוס)
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים גודל L
1 כפית סודה לשתייה,1 כפית מלח
280 גרם קמח (2 כוסות)
30 גרם קקאו (3 כפות)
100 גרם קוקוס (או אגוזים קצוצים)
200 גרם שוקולד צ'יפס לבן
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר

עוגיות שוקולד צ'יפס שוקו קוקוס

אופן הכנה

  • בקערת מערבל ,עם גיטרה לערבל יחד במהירות בינונית, חמאה, סוכר חום וסוכר לבן לקבלת תערובת אחידה. להוסיף ביצים אחת אחרי השנייה ולערבל במהירות בינונית אחרי כל הוספת ביצה. להוסיף תמצית וניל ולערבל
  • לנפות יחד קמח ,קקאו וסודה לשתייה. להוסיף מלח וקוקוס, לערבב ולהעביר לקערת המערבל ולערבל על מהירות בינונית. להוסיף לתערובת שוקולד צ'יפס לבן וחום ולערבב עם כף עץ. ליצור כדורים ולהניח בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה עם רווחים של כ- 3 ס"מ בין הכדורים
  • לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 12 דקות. העוגיות יצאו מהתנור רכות ויתקשו לאחר הצינון. רצוי לצנן את העוגיות על רשת. מי שאוהב עוגיות רכות יש לאפות כ-10 דקות ומי שאוהב עוגיות פריכות יש לאפות כ- 12 עד 13 דקות
  • לאחר שהעוגיות התקררו יש לאחסן בקופסה אטומה
עוגיות שוקולד צ'יפס שוקו קוקוס